Tapintó cserélő állványok

MSR1

Manuális tároló TP20 és TP200 modulokhoz

Maximum 6 db, TP20 vagy TP200 modulra szerelt tapintó összeállítást tud fogadni, mely egyszerűbbé teszi a modulok kézi cseréjét.

MCR20

TP20 modulra épített tapintó összeállítások automatikus cseréjére

Passzív kivitelű állvány akár 6 db erőmodulra épített tapintó összeállítás mérőprogramból való automatikus cseréjére

TCR20

PH20 mérőfejekhez használjuk.

Kompakt tapintó cserélő állvány, mely nagyon gyors és ismételhető tapintócserét és csúcskorrekciót tesz lehetővé.

Biztonságosan tárolja a modulokat a gyors automatikus csere érdekében, és megvédi az illeszkedő felületeket a gép munkaterében szálló szennyeződésektől. TP20 modulok minden típusa behelyezhető a PH20 rendszerrel történő használatra. A TCR20 állványon egy tapintócsúcs-kalibráló etalon található, amely csökkenti a ciklusidőt a mérés és a csúcskorrekció végrehajtása közben.

A csúcskorrekció kulcsfontosságú, ha az adott alkalmazás maximális pontosságot követel meg. Kompenzálja a szerszámcsere után fennmaradó méretingadozásokat, a piacon egyedülálló pontossággal ruházva fel a PH20 készülékeket.

SCR200

TP200 tapintó összeállításokhoz

Akár hat TP200 tapintószár modul között válthat rendkívül gyorsan és teljesen automatikus módon. Az állvány tápellátásáról a különálló PJ 200-3 mérőfej-interfész gondoskodik, amelynek funkciói megkönnyítik a tapintószárak biztonságos cseréjét.

Az SCR200 kis és normál erejű készletekben kapható, amelyek mindegyike egy SCR200 egységből és három azonos erejű tapintószár modulból áll.

SCR600

SP600 tapintószár modulokhoz

Az SCR600 tapintószár-cserélő állvány passzív kivitelű, ezért használatához nincs szükség elektromos csatlakozásra. A túlfutástól (a mérőfej behelyezése irányában) a talpba épített, kézzel visszaállítható mechanizmus védi.

Az SCR600 állványonként akár négy SP600 tapintószár modult is képes fogadni és egy rendszerben korlátlan számú állvány használható.